blog & galerij

Het is zover: onze kinderen mogen weer naar school! Dit brengt natuurlijk wel een grote wijziging in de dagstructuur met zich mee! We moeten omschakelen van de rustig-aan-modus naar de ochtend-rush-modus. Hier gaat zo'n overgang nooit zonder slag of stoot. Nochtans neem ik me telkens op zo'n vooravond van omschakeling voor om het deze keer allemaal...

Deze aapjes maakten vandaag een eigen memory spel in de stijl van Keith Haring. Dat is creëren en spelen in één. Geen eenvoudige workshop en toch hebben zij mooie spelletjes gemaakt!

Deze toppertjes stipten vandaag een schilderij naar keuze. Wat een geduld!

Een heerlijke dag om met deze kerels te gaan schilderen aan de Nete. Geïnspireerd door Monet en onze eigen Grobbendonkse natuur maakten zij idyllische schilderijen.

"Aaargh, verdorie Bril, prutser!!" Het rolde vanuit mijn mond de woonkamer door, iets luider dan ik bedoelde. "Euh, mama, gaat het wel?" Het hoofd van Cas kwam uit zijn kamp van kussens en dekens piepen, een nieuwsgierige blik naar het onheil dat ik blijkbaar over ons heen had gekiept. "Ja hoor, vriend, ik heb gewoon de verkeerde kleur gebruikt...

Afgelopen donderdag lieten deze talentjes me verwonderen bij hun kunst. Wat een mooie salamanders krioelden er door ons atelier! Gaudi zelf zou er jaloers op zijn.
Bedank voor jullie enthousiasme en jullie gelach!