inschrijven huiswerkklas

maandag ° 16u00 - 16u50 ° BS De Wijngaard

Is jouw kind een lagere schoolleerling aan basisschool De Wijngaard? Dan kan hij of zij op maandag terecht in de naschoolse huiswerkklas van aap normaal. 

Wat doen we?

Na de schooldag verdient je kind een pauze! Eens uitgerust verzamelen we in de huiswerkklas en bekijken we de schoolagenda en het werk dat dient te gebeuren. Je kind wordt begeleid bij het schoolwerk door een externe lagere schoolleerkracht, Evy. We werken nauw samen met de leerkrachten van je kind.

Hoe werkt het?

Je kind blijft op school voor de huiswerkklas die 50 minuten duurt. Is je kind toch eerder klaar met het schoolwerk, stimuleren we hem of haar tot lezen, tekenen, andere helpen, oefenen op Bingel of Kabas,... Na de huiswerkklas kan hij/zij naar de naschoolse opvang van de school of naar huis.

Via dit formulier schrijf je je kind in op de maandag naar keuze. Let op: inschrijven en annuleren kan tot 12u00 van de dag zelf. 

Hoeveel kost het?

Je betaalt 5€ voor 50 minuten huiswerkbegeleiding. De uren worden zorgvuldig genoteerd. aap normaal Bezorgt je de rekening via de schoolagenda op het einde van de maand. Je ontvangt een fiscaal attest voor de huiswerkbegeleiding.

inschrijven