retour & terugbetaling

retourneren

Natuurlijk kan het zijn dat je gekozen artikel toch niet helemaal bevalt. Je hebt dan het recht om je bestelling binnen de 14 dagen na ontvangst terug te bezorgen aan aap normaal.

Je kan je bestelling kosteloos terugbrengen naar de winkel of je kan ze ons per post terugbezorgen. In dat laatste geval maken wij een verzendlabel voor je aan dat je per mail krijgt toegestuurd. Dit bevestig je op je pakket. Gelieve onze producten met zorg terug te sturen.

terugbetaling

In geval van retour binnen de 14 dagen na ontvangst, krijgt u het bedrag van uw bestelling terug betaald. Let wel, we ontvangen de artikelen graag ongebruikt en onbeschadigd terug; enkel dan gaan we over op terugbetaling. Een terugbetaling gebeurt binnen de 14 dagen na ontvangst van uw retour.

ruilen

Had je liever een andere kleur of maat? Vind je kind dat ene spelletje toch iets leuker dan hetgene dat jij bestelde? Dan ruil je toch lekker om! Je kan je pakket dan terugsturen; de kosten zijn voor jou. Makkelijker is dat je samen naar de winkel komt en gezellig uitzoekt wat beter past.

herroepingsrecht

Indien je de totale bestelling wenst te annuleren alvorens je deze ontving, kan je gebruik maken van het herroepingsrecht. Neem in dat geval contact op via contact@aapnormaal.be Meer info over het herroepen van je bestelling vind je in onze algemene voorwaarden.