verzwaringsdeken

Heeft jouw kind moeite met inslapen of doorslapen? Een verzwaringsdeken brengt soelaas!

Door het gewicht van de deken ontstaat er de diepe druk sensatie: het lichaam ontspant en de geest komt tot rust. Dankzij een verzwaringsdeken zal je kind sneller en dieper slapen; verminderen gevoelens van stress en angst; herstelt het beter en verhoogt de energie en concentratie. Met name kinderen met autisme en AD(H)D hebben erg veel baat bij deze dekens.

Gebruik: leg de deken rechtstreeks over je kind of bovenop de donsdeken. Je kan de deken zo gebruiken of in een overtrek steken. Hoesjes ontworpen voor de verzwaringsdekens van Simply Cosy zijn verkrijgbaar op bestelling.

Specificaties: 100x150 cm. Vervaardigd uit 100% katoen, gevuld met hypoallergene glazen microkorrels. Handwas. Gecertificeerd product.

Deze deken weegt 2,5kg en is geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht tussen 25kg en 35kg. Meer gewicht nodig? Dan bestel ik jouw deken graag voor je.

Opgelet: voor dit artikel gelden hogere verzendkosten gezien het gewicht en de omvang. Uiteraard kan je de deken ook afhalen in onze wiebelwinkel.

62,00 €